Szabadulós játék gyerekeknek

18033918_1307145159373302_797799927848924281_n

A Mindquest szabadulós játékai akár már 12-14 éves kortól látogathatók 1-1 felnőtt kísérő személy bevonásával.
A küldetés megoldása során egy játékvezető végig figyeli a játékmenetet és szükség esetén segítséget nyújt a bent tartózkodóknak, így a sikerélmény garantált. :)
Küldetéseink kis barátokkal történő közös megoldása összehozza a csapatot és emlékezetes élményt nyújt legyen szó akár közös szülinapozásról vagy családi hétvégéről.

A foglaláshoz válaszd ki az alábbi küldetésünk valamelyikét.

A POKOLGÉP

A hidegháború után nem minden titok került napvilágra! Egy katonai vezető irodája sok-sok rejtéllyel szolgálhat. Az idő szorít, hisz egy pusztító pokolgép ketyeg mellettetek! Vajon sikerül időben megtalálni és hatástalanítani? Csak rajtatok múlik!

A GYÉMÁNTRABLÁS

A világ legnagyobb gyémántja érkezett a városba, ám mielőtt a publikum is megcsodálhatná, egy bank tökéletesen őrzött páncéltermébe került megőrzésre. Egy órátok van kicselezni a biztonsági rendszert és megkaparintani a drágakövet, mielőtt az őrség rátok talál!

A MÁTRIX FOGLYAI

A valóság nem mindig az, aminek gondolnád! Jussatok be San Francisco sikátoraiból a Mátrix digitális világába, mielőtt a gépek végleg elhatalmasodnak az emberiségen! Ha leleményesek és gyorsak vagytok, talán sikerülhet megakadályozni a végső leigázást és elpusztítani a gonosz programkódot! És mindehhez még informatikusnak sem kell lennetek!

Nōo’zaca öröksége

Dél-Amerika dzsungeleiben felfedező tudósok egy csapata rátalált egy legendára, mely egy ősi isten által teremtett fenevadról szólt, akit Noo’zacának hívtak. Noo’zaca létezésének egyetlen célja volt, hogy pusztulást hozzon az emberi fajra, ezért a többi isten megölte őt és maradványait egy varázslatokkal őrzött szentélybe rejtették, nehogy ismét életre kelhessen.