szabadulószoba élmény ajándékbaLepd meg szeretteid egy MindQuest ajándékutalvánnyal, melyet kinyomtatva át lehet adni az ünnepeltnek!
Egy vócser ára 15000  Ft/db, a felhasználási feltételek rajta megtalálhatóak.
Játéktér: Szabadon választható

A megrendelés véglegesítéséhez kérjük töltsd ki az alábbi adatokat:

Név*:
E-mail*:
Telefonszám*:
Fizetés módja*:
Megjegyzés:
Robot e vagy? Add meg a következő összeadás eredményét (Számmal) 11-3=


Névnap, születésnap vagy egyéb különleges esemény közeleg a baráti társaságban? Vagy csak simán kilépnétek kicsit az egyhangú hétköznapokból? Nem kell tovább törni a fejed azon, hogy milyen egyedi, személyre szóló ajándékot vegyél. Ha igazán kreatív ajándékot szeretnél adni, lepd meg szeretteidet (vagy akár magadat) egy óra önfeledt közösen eltöltött kalandjátékkal  – ajándékozz szabadulószoba élményt! Hiszen tudod, hogy a legjobb, amit adhatsz, az az együtt töltött minőségi idő. Ez egy olyan kreatív ajándék, amit biztos, hogy később is emlegetni fog a megajándékozott fél. Az ajándékutalvány megvásárlása nagyon egyszerű és gyors. Honalapunkon keresztül pár kattintással meg tudod rendelni az ajándékutalványt, a fizetési tranzakció szintén pillanatok alatt lezajlik, és már jöhet is kifelé az ajándékod a nyomtatóból. Már csak egy olló és egy szép boríték kell, és kész is a kreatív, személyre szabott ajándék. A vásárlás során automatikusan generált kóddal azonnal ingyenesen lehet időpontot foglalni a MindQuest rendszerében.

2 fő részére

2-3 fő részére

2-5 FŐ RÉSZÉRE

2-6 fő részére

randi ajándékutalvány

Karácsonyi design 2 fő

KARÁCSONYI DESIGN 2-3 fő

KARÁCSONYI DESIGN 2-5 fő

KARÁCSONYI DESIGN 2-6 fő 

Ajándékutalványainkat személyesen is megvásárolhatod a MindQuest főhadiszálláson az 1072 Budapest, Klauzál utca 19. szám alatt.

Facebook Instagram Tripadvisor