blog

Itt olvashatod legfrissebb híreket a MindQuest újdonságairól és a és a legérdekesebb tartalmakat a szabadulószobák világáról.

Ajándékozz élményt – Szabadulószoba kupon kapható a MindQuest-nél!

Mindenkinek van olyan ismerőse, aki szereti a logikai rejtvényeket, örül, ha megmozgathatja agytekervényeit, s nem riad vissza a kreativitástól vagy a fantáziavilág rejtelmeitől, de azért mégsem akar olyan nagyon kimozdulni vagy úgymond fizikailag megerőltetően élvezni egy kis kikapcsolódást.

Gyerekeknek születésnapra, diákoknak hétvégi összejövetelre, családoknak egy vidám délutánhoz, pároknak egy fantáziadús és kreatív programnak, vagy egy baráti társaságnak egy eljegyzést ünnepelni, vagy csak úgy, mert miért ne?

Szinte bárki élvezheti a MindQuest szabadulós játékait, hiszen mind a témák, mind a különféle feladatok segítik elvonni a hétköznapoktól kimerült játékosok figyelmét.

Kép egy ajándékdobozról


Hova?

Egy kellemesen relaxáló, de mégis folyamatos összpontosítást igénylő fantáziavilágba, ahol a kreativitás és a logika segítségével érdekes kihívásokat oldanak meg.

Weboldalunkon az Ajándékutalvány menüpont alatt tudsz szabadulószoba kupont rendelni, melyek 2, illetve 2-5 fős kiszerelésben kaphatóak. Ez remek ajándék lehet szinte bárki számára, viszont gondolj arra, hogy akinek adod, annak van legalább egy olyan ismerőse, aki elmegy vele ilyet játszani, hiszen ez főképp a csapatmunkára épül.

Így nem a megszokott különleges csokoládét, nyakkendőt vagy hatezredik rúzst fogsz ajándékozni, hanem egy életre szóló élményt és kikapcsolódást. Sokan jönnek vissza így, hiszen egyből elfogja őket a kíváncsiság, hogy milyen hamar tudnának kiszabadulni a többi teremből.

Az első után már nyilván kicsit könnyebb lesz a többi, hiszen lesz egy elképzelése a csapatnak arról, hogy mit “lehet” és mit “nem”. Nyilván a fantázia világában játszódnak a feladatok, így bizony nehéz mindig megtalálni azt a pontot, ami tovább vezet majd a következő feladványig.

Gyakran előfordul az is, hogy régi barátok ismerik meg egymást új oldalukról, hiszen az élet nem mindig oszt olyan feladatokat elénk, amelyekben meg tudnánk mutatni az összes jó vagy épp rossz tulajdonságunkat. Így van, ami felszínre kerül a hétköznapokban, s van, ami nem.

A MindQuest szabadulószoba kuponjaival így garantáltan felejthetetlen élményben lesz része annak, akinek ajándékba veszed, hiszen minden terem más és minden megoldáshoz más módon lehet eljutni, hogy meg lehessen birkózni a következővel, hogy a végén kijusson a csapat a szobából.

Az ajándékutalványban nem kell megadni a játék témáját, ezt az ünnepelt választja majd ki, amikor időpontot foglal. Rendelj még ma, s ha szerencséd lesz, az ünnepelttel együtt élvezheted a MindQuest kijutós játékait.

Facebook Instagram Tripadvisor