blog

Itt olvashatod legfrissebb híreket a MindQuest újdonságairól és a és a legérdekesebb tartalmakat a szabadulószobák világáról.

Ajándékozz élményt!

Közeleg a Karácsony

Bizony, nyakunkon a karácsony. Már csak párat kell aludni ahhoz, hogy beköszöntsön a szenteste. Ilyenkor békében, szeretetben összegyűlik a család, és kezdetét veheti az ünnepi ebéd vagy vacsora, majd pedig következhet a nap egyik fénypontja: az ajándékozás. Hiszen ki ne szeretné meglepni rokonait rég áhított meglepetésekkel? Emellett nem utolsó sorban ajándékot kapni is igazán üdítő érzés.

Ám az ezt megelőző időszak sokaknak nem épp nyugalmas, békés, pihentető. A legtöbb munkahelyen nagy az év végi hajtás, ide-oda kapkodjuk a fejünket, hogy utolérjük magunkat, és elvégezzük minden teendőnket. Ezen felül maga az ajándékvásárlás is meglehetősen stresszes tudni lenni. Utánajárást, hosszas tervezést, logisztikát igényel. Azonban van mód arra, hogy kissé könnyebb helyzetbe kerüljünk. Íme pár ötlet arra, hogy mihez kezdjünk, hogyha igazán tanácstalanok vagyunk.

Ajándékozz élményt!

Előfordulhat, hogy nagyon ötlet híján vagyunk, mit vegyünk az adott illetőnek. Ennek lehet az oka az, hogy nem ismerjük annyira – például távoli rokon, testvér párja, ismerős -, vagy pedig az, hogy olyan a személyisége, hogy nagyon nehéz neki ajándékot venni. Vagy nem lehet kiszedni belőle, mire vágyik, ritkán tesz akár utalásokat is, vagy mindig rögtön megveszi magának azt, amire szüksége van.

Az ilyen esetben két dolgot tehetünk. Az egyik, hogy biztosra megyünk, ám egy kissé sablonos ajándékkal lepjük meg. Ezek lehetnek piperecikkek, ruhaneműk, italok. Valószínűleg tetszeni fog neki, és használja is majd, azonban nem különösebben hagy maradandó emléket.

Ajándékozz élményt!
Ajándékozz élményt!

Természetesen ott van a másik véglet is. Lepjük meg valami igazán egyedivel, olyan dologgal, ami biztosan sokáig felejthetetlen lesz, pozitív csalódásként éri a másikat. Röviden: ajándékozzunk élményt. Mi tartozhat ide? Igen sok minden. Ha férfiról van szó remek ötlet egy autós tesztvezetés, fegyverek kipróbálása a lőtéren, vagy akár valamilyen extrém sportos lehetőség. Nők esetében pedig válogathatunk főzőkurzusok, csoportos művészeti- és táncórák, vagy kellemes masszázsok közül.

Az talán még felejthetetlenebbé teszi az élményt, hogyha mi magunk is részt vehetünk ezen az ajándékozottal együtt, tehát többedmagunkkal próbálhatunk ki egy-egy izgalmas programot. Ez a szempont különösen előtérbe kerül a gyermekes családoknál, ahol jelentős szerepet kap az együtt töltött idő. 

De mégis hogyan?

Az élmény jellegű ajándéknak persze van pár hátulütője is. Annak ellenére, hogy maradandó, mégsem kézzel fogható, és vannak olyan típusú emberek, akik azokat részesítik előnyben. Másik hátránya, hogy sokszor nem olcsó egy-egy ilyen ajándék. Szerencsére ennek orvoslására ma már számos lehetőségünk nyílik, többek között írtunk is egy korábbi blogbejegyzésben a kuponokról, vócserekről. Amennyiben érdekel részleteiben is a téma, az alábbi linken lehet utána olvasni: https://mindquest.hu/kuponok-vilaga-szabaduloszoba-kupon/

A kuponok lényege, hogy időszakos kedvezményeket lehet általuk igénybe venni. Utalvány formájában pedig átruházhatóak másra, így könnyedén meg tudjuk lepni szeretteinket egy-egy izgalmas programmal. Az ünnepi időszakban pedig rengeteg hely kínál vócsereket a vásárlók számára, így ha nagyon az utolsó pillanatra maradt az ajándékvásárlás, ily módon megoldható közvetlen karácsony előtt.

Jópofa fejtörők – élmény a szabadulós szobákban

Ha már az élmény jellegű ajándékokról van szó, mindenképpen meg kell említetünk egy lehetséges opcióként az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szabadulós szobákat. Kiváló választás arra, hogy emlékezetesen, önfeledten szórakozva töltsük el szeretteinkkel az időt. A kijutós játékok lényege, hogy a csapatok végrehajtsák a kapott küldetést egy órán belül. Ehhez jópofa szabadulós játék feladatok megoldásán át vezet az út. Fejleszti a logikát, kreativitást és a csapatkohéziót. Külön előnye, hogy minden korosztály számára ideális lehet, gyerekek és felnőttek egyaránt ki tudnak kapcsolódni. Az introvertáltabb személyek is részt tudnak venni a csapatmunkában, így például megfelelő ajándék informatikusnak is.

Felmerülhet a kérdés, hogy mi alapján válasszunk szabadulós szobát, hiszen igen elterjedtek manapság. A legtöbb játék tematikus jellegű, úgyhogy egyrészt célszerű ilyen alapon választani, másrészt pedig fontos a minőségi élmény, hogy jól kivitelezett és megtervezett játéktér. A Klauzál utcában található Mindquest games négy igényesen berendezett, és széleskörűen felújított szobával vár minden kikapcsolódni vágyót. Itt Indiana Jones bőrébe bújva megszerezhetjük a kristálykoponyát a Noo’Zaca szobában, vagy minden ügyességünket latba vetve megmenthetjük a világot a gonosz Mátrix vírustól a Mátrix foglyai játék keretein belül. Sőt, ezeken felül még több kijutós szoba vár az érdeklődőkre. Továbbá ezek a játékok a Mindquest kitelepülésénél ajándékutalványok, szabadulós szoba vócserek formájában is foglalhatók, így remek ajándékul is szolgálhat egy kupon szabadulós játékba.

Ajándékozz élményt te is!

Amennyiben érdekesnek tűnik egy ilyen szabadulós játék, érdemes nyitott szemmel járni, és figyelemmel követni a legjobb szabadulós szobákat Budapesten, hogy ne maradjunk le semmilyen akcióról. Ha pedig még mindig a karácsonyi ajándékok beszerzésén merengsz, ne habozz! Keresd fel a Mindquest Budapest honlapját, és foglald le vócsered, szabadulós kuponod most, akár 7000 HUF-ért! Éld át te is a nagy kalandot!

További információk az alábbi weblapon: https://mindquest.hu/barmikor-felhasznalhato-ajandekutalvany/

Példák a szabadulós szoba kuponokra:

Példák a szabadulós szoba kuponokra

Vegyél egy vócsert most!

2 fő, karácsonyi design, 7000 Ft

2 fő részére
bármelyik játékra felhasználható
korlátlan érvényesség

Rendeld meg most!

2-5 fő, karácsonyi design, 15000 Ft

2-5 fő részére
bármelyik játékra felhasználható
korlátlan érvényesség

Rendeld meg most!

2 fő, standard design, 7000 Ft

2 fő részére
bármelyik játékra felhasználható
korlátlan érvényesség

Rendeld meg most!

2-5 fő, standard design 15000 Ft

2-5 fő részére
bármelyik játékra felhasználható
korlátlan érvényesség

Rendeld meg most!

2 fő, limitált design 7000 Ft

2 fő részére
bármelyik játékra felhasználható
korlátlan érvényesség

Rendeld meg most!


Facebook Instagram Tripadvisor