AJÁNDÉKOZZ MINDQUEST JÁTÉK ÉLMÉNYT!

Tetszett a játék, s meglepnéd vele szeretteidet Karácsonyra, a születésnapjukon, vagy csak úgy?

Szeretnéd, ha kaphatnának tőled egy óra önfeledt szórakozást, egy óra együtt, játékkal és kikapcsolódással töltött időt?

Tudod, hogy a legnagyobb ajándék, amit adhatsz, az az együtt töltött, minőségi idő? Akár gyere el velük és oldjátok meg együtt a kiválasztott kihívást, vagy add meg nekik a lehetőséget, hogy együtt játsszanak.

Ez egy olyan ajándék, amit később is emlegetni fognak, mert élményt, örömöt adtál vele. (Tudtad, hogy a több év alatt még nem volt olyan játékosunk sem, aki csalódottan távozott?)

Ajándékod egyben jól kifejezi a szeretetedet és a törődésedet is, hiszen “testre szabott” ajándékot adsz. Azért testre szabott, mert a megajándékozott saját élményén keresztül egyedi minden egyes ilyen ajándék. Nem kell tovább törnöd a fejed azon, hogy ennél jobban passzoló ajándékot keress.

Fizesd be szeretteidet, barátaidat a MindQuest valamelyik kihívására!

A vócser használata nagyon egyszerű. Te megrendeled, s kapsz egy beváltható kódot (vócsert), amit kinyomtathatsz, s beteheted nekik egy ünnepi borítékba. Utána azzal kóddal már ingyenesen lehet egy időpontot befoglalni a MindQuest rendszerében.

Utolsó pillanatban vagy? Akkor jó helyen jársz, a tranzakció csak pár perc és már jöhet is kifelé az ajándékod a nyomtatóból. Már csak egy olló és egy szép boríték kell hozzá, és kész is az ajándékod.

Vegyél egy vócsert most!

2 fő, standard design, 7000 Ft

2 fő részére
bármelyik játékra felhasználható
korlátlan érvényesség

Rendeld meg most!

2-5 fő, standard design 15000 Ft

2-5 fő részére
bármelyik játékra felhasználható
korlátlan érvényesség

Rendeld meg most!

2 fő, limitált design 7000 Ft

2 fő részére
bármelyik játékra felhasználható
korlátlan érvényesség

Rendeld meg most!