Csapatépítés Budapesten – játékos problémamegoldás a jobb együttműködés érdekében

 

Ahhoz, hogy egy cég jól teljesítsen, az ott dolgozóknak képesnek kell lenniük egyaránt önállóan és csapatban is a lehető legjobban teljesíteni, viszont az utóbbit a legtöbb esetben nem tudják gyakorolni az alkalmazottak a munkanapokon a nagy hajtás miatt.

Csapatépítés Budapesten

Kooperáció, kreativitás, gördülékeny kommunikáció

Nálunk, a MindQuest-nél a különféle szabadulós játékok segítségével kisebb csapatokban lehet fejleszteni például a kreativitás, a kommunikáció, az együttműködés és az elvont gondolkodás képességeit, melyek segítségével a mindennapokban is egyszerűbb lesz a közös feladatok megoldása a munkahelyen, osztályban, vagy akár a családban.

 

A MindQuest különféle feladatai segítségével így lehetőséget ad a csöppségektől kezdve az érettebb korosztályig arra, hogy a csapatépítés Budapesten egy játékos környezetben történjen, illetve, hogy ez egy apró kihívásokkal teli élménnyé váljon.

 

A szabadulós játékok lényege, hogy egy maximum 5 fős csapatnak megadott szempontok alapján egy óra alatt meg kell oldania az elé tárt feladatot. A csapattagok ezt úgy tudják a lehető legkönnyebben megtenni, ha használják a kreativitásukat, megosztják egymással az ötleteiket és észrevételeiket, illetve ha kihasználják egymás jó tulajdonságait.

 

Így a csapatépítés Budapesten a MindQuest-nél arra ösztönzi a játékosokat, hogy együttműködjenek, jobban megismerjék a másik gyengéit és erősségeit, illetve, hogy könnyebben tudják kifejezni magukat, egyértelműbb és hatékonyabb legyen a csapattagok közti kommunikáció.

Miből áll a csapatépítés Budapesten a MindQuest-nél?

  • 2 vagy maximum 5 fős csapat próbálja megoldani a kihívást, melyet egyénre is tudunk szabni, amire például egy promóciós marketing kampány keretein belül szokott szükség lenni, hogy a termékeket vagy szolgáltatásokat a játék segítségével ismerjék meg az ügyfelek.
  • 60 perc áll rendelkezésére a csapatnak, hogy teljesen magától megoldja a feladatot, így fontos lesz az érthető és kifejező kommunikáció, a megfigyelés, a kreativitás, a kooperáció, illetve a tagok különféle erős tulajdonságainak kihasználása.
  • Hétfőtől vasárnapig, 13:00-tól 22:15-ig lehet játszani, de ha ezek az időpontok nem megfelelőek, lehetőség van a csapatépítést Budapesten máskor is megrendezni, de ezt kérjük előre jelezni elérhetőségeink egyikén.
  • A játékot 14 év fölöttieknek ajánljuk elsősorban, de szeretettel várjuk a csöppségeket is, mely esetén szülői felügyeletre van szükség. Így a családokat is szeretettel várjuk egy barátságos és készségfejlesztő csapatépítésre Budapesten a MindQuest-nél.