A legjobb csapatépítő Budapesten​

Budapest tökéletes helyszínét keresitek a céges csapatépítésre? Egy helyet, ahol amellett, hogy részt vehettek egy olyan csapatépítő játékban, amely ténylegesen kreatív és valóban összekovácsolja a csapatot és még a csapatépítés előtti és utáni program is megoldott? Ne keressetek tovább, hisz megtaláltátok a MindQuestet!

A MindQuestnél egyszerre 5 játékteret tudunk a rendelkezésetekre bocsátani, ami azt jelenti, hogy egyszerre, egy időben 30 ember tud kijutós játékot játszani. Amennyiben váltott turnusokban játszotok, ez a szám sokszorosára növekedhet. Az 5 különböző küldetést felvonultató szabadulószoba komplexumunk egy autentikus romkocsma első emeletén található, így a helyszín adta lehetőségeket megragadva, a következőket tudjuk biztosítani nektek:

  • Étkezés – a Deep Burger jóvoltából
  • A feladatok fáradalmait levezető lazítós iszogatás – a Füge Udvar jóvoltából
  • Az épület otthont ad ezen felül egy szórakozóhelynek, számtalan játékgépnek, valamint pingpong-, billiárd-, és csocsóasztaloknak, mindezt összesen 1000 négyzetméternyi területen
  • Vállaljuk az egyedi igények, ötletek megszervezését és lebonyolítását is

Garantáljuk, hogy keresve sem találhattok tökéletesebb helyszínt a csapatépítés lebonyolítására! Nincs más dolgotok, mint, hogy minket választotok és hagyjátok, hogy levegyük vállatokról a szervezéssel járó terheket, amíg ti felhőtlenül szórakoztok. Kérjetek rendezvényetekre egyedi ajánlatot a +36 20 354 8778 telefonszámon, vagy a info@mindquest.hu e-mail címen.

Miért a szabadulószoba a legjobb csapatépítő program?

Általánosan elfogadott tény, hogy az emberek tudása, szakértelme akkor a leghasznosabb, ha azt csapatban dolgozva tudják kamatoztatni. A csapatmunka, egymás segítése, a szaktudás kreatív alkalmazása és az oldott munkahelyi hangulat mind olyan tényezők, melyek egy cég sikerességéhez elengedhetetlenek. Ezért is fektetnek a felelős cégek időt, pénzt és energiát abba, hogy dolgozóik ezen képességeit csapatépítő programokkal fejlesszék. A szabadulószobák megoldása során pontosan a korábban felsorolt készségeket „kényszerülnek” előhívni magukból és használni a résztvevők. A mesterségesen kialakított stresszhelyzet, az időkorlát, az eltérő jellegű, speciális feladatok – melyek megoldása a kreativitás, a megfigyelőképesség és a logika különböző fajtájit igénylik  – együttműködésre sarkallják a csapatokat. Egy ilyen helyzet segít előhozni az emberek rejtett képességeit, ösztönöz a kooperációra, valamint a közös gyors és hatékony döntéshozatalra.  Egy szabadulószoba megoldásához minden csapattagra szükség van – nincs egyéni siker, csak közös. Ezért hát bátran állítjuk, hogy a szabadulószoba a csapatépítő programok koronázatlan királya.

Facebook Instagram Tripadvisor