Csapatépítés – csapatépítő játék és problémamegoldás közösen

csapatepito

Új a csapat és még nem elég erős közöttük az összetartás? Együtt dolgoznak, de a munkahelyen kívül nem ismerik egymást? Már összeszokott a csapat, de sosem játszottak még együtt tét nélkül? Új hozzáállásra, új ötletekre vagy új módszerekre van szükség? A MindQuest olyan csapatépítési élményt kínál, ahol a játék közben erősödik az egymás iránti bizalom, a másikat megismerve elsimulhatnak a vélt vagy valós ellentétek, és valódi csapatmunka alakul ki már a játék első 5 percében.

Kisebb csapatépítésre ajánljuk állandó szobáinkat (5 x 5 fős csapatok egyszerre), nagyobb vállalati csoportépítésre, marketing eseményekre szívesen kitelepülünk, egyedi koncepciót dolgozunk ki és a kihívásokat a helyszínen felépítjük, levezetjük a programot.

 • A Mind Quest további érdemeit meglehetősen nehéz spoilermentesen taglalni, és mivel ajánlani szeretnénk a helyet, nem érdektelenné tenni, mindössze annyit említünk, hogy üdítően ötletesek a feladatok, több és nagyobb meglepetés várt benn. – velvet.hu

  A feladatokhoz másféle gondolkodásmód kell
 • Egyszerűen nem tudtunk erre mást adni, csak maximális pontot. A környezet, a hangulat, a feladatok, egyszerűen minden végig magában tartott, és nem eresztett. Folyamatosan éreztük azt a jól eső bizsergést, azt az izgalmat
  – esc-apes.blog.hu

  Aki teheti, látogasson el hozzájuk mindenképpen!
 • …aki csapatot szeretne építeni, vagy csak a haverokkal jót röhögni, illetve hiányzik neki a ParaPark világa, az nyugodt szívvel fizessen be a MindQuestbe.
  Igazi minőségi szórakozás.
  Jobb, mint egy mozi….-player.hu

  A kalandjátékok újabb képviselője magas minőséget nyújt
 • Izgalmas volt és jópofa. 4 embernek tökéletes élmény. Az egyes megfejtések örömet okoztak a csapatoknak. Szuper volt, eddig nem voltam oda a szabadulós játékokért, de ez nagyon bejött. A rejtett falfestményes cucc tuti volt! -Győri Attila, Mentes Edit, Kozma Eszter, Bánáti Zsolt

  Izgalmas volt és jópofa. 4 embernek tökéletes élmény.

1., Csapatépítés az állandó szobáinkban

A Budapest belvárosi helyszínünkön jelenleg 5 különböző programot kínálunk, melyeket maximum 5 fős csapatok vehetnek igénybe, azaz egyszerre 25 fő játszhat a termeinkben. Nagyobb létszám esetén több turnusban érkezhetnek a résztvevők, s a csapatok bevárhatják egymást a MindQuest szobái alatt található Füge Udvarban, ahol az igazi romkocsma hangulat és a frissítő italok mellett csocsózásra, pingpongozásra, biliárdozásra is van lehetőség. A létszámtól függően készítjük el a csapatbeosztást, és a kezdések sorrendjét.

“A MindQuest szabaduló szobái nemcsak remek kikapcsolódást nyújtanak, hanem fantasztikusan összehozzák a csapatokat is.” – Béres Anikó, CSR és belső kommunikációs menedzser, Immochan

Keresd Ginát az időpontok és témák kiválasztásához, szívesen segít!

2., Közönségélmény promóciós rendezvényeken

csapatepito_3

Promóciós kampányt tervezel? Szeretnél maradandó élményt adni a közönségnek úgy, hogy a márkádhoz kössék? Szeretnéd, hogy a célcsoportod emlékezetében sokáig éljen a márkaélmény, megossza azt barátaival is a közösségi médiában?

Szabaduló szobán, logikai feladatokon alapuló játékok egyedi, márkához, kampánycélokhoz illeszkedő koncepcióját dolgozzuk ki neked, s természetesen kivitelezzük is a helyszínen és le is vezetjük a programokat. Ebben sokéves gyakorlatunk van. Legyen szó egyszerűen megoldható, pár perces játékról, vagy bonyolulakról.

Ha ügynökségnél dolgozol, akkor segítünk kitalálni valami egyedi, szerethető programot az ügyfelednek. Ha te vagy a márkamenedzser, kampánymenedzser, akkor jó helyen jársz, az ügynökségekhez hasonló folyamatban segítünk neked a briefből élményt varázsolni a célcsoportodnak.

Dobozba zárt komplett szabadulós szoba a MOL Group számára.

Dobozba zárt komplett szabadulós szoba a MOL Group számára.

Keresd Gergőt, hogy egy kiváló ötletet tudj majd prezentálni.

 

Mielőtt javaslatot, ajánlatot vagy időpontot kérsz tőlünk, javasoljuk, hogy próbáld ki a szabaduló szobáink egyikét a belvárosi helyszínünkön. Ha még nem próbáltad, akkor utána biztos, hogy neked is egy halom jó ötleted születik, illetve azonnal láthatod, hogy miért fog a közönséged szeme csillogni a te rendezvényeden is.