Escape room Budapesten, ha élethű élményre vágytok

Escape room Budapesten, ami valódi élménnyel és izgalommal kecsegtet

A mai virtuális világban igazi kuriózum, ha együtt átélhetünk a valóságban különféle izgalmas élményeket. A különlegességet fokozza, hogy nem magányosan, egyedül hódolhatunk ennek a szenvedélynek, hanem együtt, csoportban is részt vehetünk egy ilyen programon.

Mi erősíthetné jobban az összetartást, mint egy közösen megoldott feladat, ami nem szűkölködik a játékban, izgalomban?

Az escape room Budapest program lényege, hogy a belvárosban 5 féle szabadulós szoba közül tudtok választani és mindegyik egy különleges küldetést tartogat számotokra.


Escape room Budapesten
5 féle program közül választhattok

Egy kis időutazás segítségével a hidegháború utáni időszakban vagytok egy katonai vezető szobájában. És a feladat nem más, mint közösen hatástalanítani egy bombát.

Egy másik lehetőséget is választhattok, hiszen egy másik program arról szól, hogy egy gyémántot kell ellopni a bank széfjéből. Ez a világ legnagyobb gyémántja, így nem kicsi a tét. Itt is szükség van a higgadt, logikus gondolkodásra ahhoz, hogy siker koronázza ténykedéseiteket.
A P.O.R.T.A.L. programban pedig egy másik dimenzióba kerültök, ahol egy megrongálódott gép és hiányos iratok alapján kell megtalálnotok a megoldást. Itt sincs könnyű dolgotok és rendesen megmozgatja az agytekervényeket ez a rejtély is.
A mátrix program pedig arról szól, hogy rá kell jönnötök, mi valós és mi nem az. San Francisco utcáin egy telefonfülke segítségével tudtok a „mátrixban utazni”. Itt sem babra megy a játék, mert ha ezt nem sikerül megoldanotok, akkor a gépek átvehetik az irányítást.

A Noo’zaca öröksége pedig egy dzsungelben játszódik, ahol a tudósok egy különleges fenevadról gyűjtöttek össze információkat. Noo’zaca-nak hívják ezt a fenevadat, és el akarja a Föld színéről söpörni az emberiséget.

Az Escape room Budapest program részletei

Egyszerre legfeljebb 5-en tudtok egy szobában játszani. Így maximálisan 25-en tudtok egyszerre játszani. Ha azonban többen jönnétek, az sem gond, mert más-más turnusban is el tudjuk indítani a játékot. Ráadásul meg tudjátok egymást várni a hangulatos Füge Udvar romkocsmában, ahol lehet csocsózni, biliárdozni, pingpongozni is. A játék pedig 60 percig tart és igazi élménnyel kecsegtet számotokra. Ezen kívül összekovácsolja a csapatokat, mely szintén nem egy elhanyagolható tényező.

Várunk szeretettel Titeket, bármelyik programot is választjátok és keressetek minket bátran a részleteket illetően.