Február a szerelmesek hónapja!

Lepd meg Kedvesed, illetve Magatokat egy felejthetetlen közös kalanndal valamelyik játékterünkben! Mi kovácsolhatná erőssebbé szerelmeteket, mint egy közös kaland!
Teszteljétek valóban jó csapatot alkottok-e együtt; február 14-én, szerdán! Amennyiben a helyszínen egy csókkal bizonyítjátok szerelmeteket vendéink vagytok egy romantikus borozásra* a fügefa árnyékában, ahol bármi megtörténhet!

A hosszútávú szerelemben hiszünk!

A párokban érzkezett csapatokról készült képeket egy erre a célra készített galériába töltjük fel. Amennyiben jövő év ilyenkor visszatértek hozzánk (2019. február 11-19. között)és az idén (2018. február 14.) készült csapatképpel tudjátok igazolni szerelmetek erősségét abban az esetben vendégeink vagyok az aktuális szabadulásra!

Páros randevú a MindQuestben!

Páros randevú a MindQuestben!

Páros randevú a MindQuestben!

Amennyiben egyedi, valentin-napi ajándékutalványt vásároltok (Valentín napi dizájn, 2 fő, akár online, akár a helyszínen vásárolva) teljes áron, de egy páros randit szeretnétek a legjobb szerelmes-pár barátaitokkal, úgy a Valentin-napi utalványt kiegészíthetitek 4 főre, 50% kedvezménnyel, vagyis +3500 Ft-ért** játszahattok 4-en! Természetesen ebben az esetben is vendégeink vagytok a borozásra!

 

* Az akció a Füge Udvar borkínálatából, tetszőlegesen választható borra érvényes, 2*2 dl, vagy tetszőleges kisüveges üdítőre cserélhető!
** 4 fő esetén a játék normál, teljes ára 12.000 Ft. Jelen akció keretében a Valentin-napi utalvány ára 7000 Ft, mely plusz 3500 Ft-ért kibővíthető.

 

2 fő, limitált design 7000 Ft

2 fő részére
bármelyik játékra felhasználható
korlátlan érvényesség

Rendeld meg most!