Franchise

A megfelelő lehetőséget kereső úttörőknek kínáljuk, különböző együttműködési pontokat kínáló konstrukcióinkat. A világ második kijutós játékaként komoly tapasztalatra tettünk szert az eltelt évek alatt. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően alakítottuk ki partneri modellünket, mely nem csak az újdonságot kereső befektetőknek vagy, egy mellékes vállalkozás indításán gondolkozó üzletembernek kínál nagyszerű lehetőséget, de azok számára is, akik belevágnának egy újszerű ötlet megvalósításába.

Szolgáltatásunk legnagyobb előnye, hogy a tapasztalatainknak köszönhetően nem csak egy jól működő, gyorsan megtérülő és kis tőke igényű üzleti modellt szállítunk partnereink részére, hanem minden; a vállalkozás elindításához és sikeressé tételéhez szükséges infrastruktúrát, eszközt és tudást biztosítunk A-tól Z-ig. Játékaink és programjaink a műfaj legfelsőbb kategóriáját testesítik meg, legyen szó akár díszletekről akár a játékélményről.

Ennek a jól bevált módszernek köszönhetően biztosítjuk leendő partnereink számára, hogy már az első pillanattól versenyképes és sikeres szereplői legyenek a kijutós játékok dinamikusan fejlődő szegmensének.

További részletek és konkrét árajánlat az info@mindquest.hu címen kérhető.