gyakran ismételt kérdések

Itt megtaláljátok a válaszokat a szabadulószobákkal és MindQuesttel kapcsolatosan leggyakrabban felmerülő kérdésekre:

K: Mi az a szabadulószoba? Mi játék célja?
V:
Egy szabadulószoba lényege, hogy a rendelkezésre álló idő alatt és a rendelkezésre álló játékelemek, tárgyak és szerzett információk segítségével végrehajtsátok az adott játék céljául kitűzött küldetést. A MindQuestnél 5 különböző tematikájú és nehézségű küldetésből választhatnak a kalandra vágyók.

K: Mi az a lakatmentes szabadulószoba?
V:
A lakatmentes szabadulószobák a szabadulószobák legújabb generációja. Az ilyen játékterekben egyetlen egy lakat sincs, minden zárat alternatív módon kell kinyitnotok a speciálisan az ilyen típusú feladványokhoz/ rejtvényekhez kifejlesztett hang, fény, érintés vagy egyéb érzékelők segítségével.

K: Hány fő játszhat egyszerre egy szabadulószobában?
V:
Mivel csapatjátékról van szó, minimum 2 fő szükséges egy szabadulószoba megoldásához. Az általunk ajánlott maximum létszám pedig 6 fő. Kérjük vegyétek figyelembe foglalásnál, hogy a 6 főt meghaladó csapatok alkalmazása a játék gördülékenységének és a játékélmény rovására mehet.

K: Mennyi ideig tart egy kijutós játék?
V:
Mindegyik szabadulószobában 60 perc áll a rendelkezésetekre, hogy megoldjátok a feladványokat.

K: Lesz segítségünk a kijutós játék során?
V:
A szabadulószobát videó és hangrendszeren keresztül figyeljük (felvétel nem készül), így ha szükségesnek látjuk, a játéktérben elhelyezett monitorokon keresztül tudunk segítséget nyújtani nektek üzenetek illetve képek formájában.

K: Mennyibe kerül egy szabadulószoba?
V:
2 Játékos: 7 500 Ft 
     3 Játékos: 10 000 Ft
     4 Játékos: 15 000 Ft
     5 Játékos: 15 000 Ft
     6 Játékos: 17 000 Ft

Nagyobb baráti társaságok, céges rendezvények vagy csapatépítések esetén kérhetitek egyedi ajánlatunkat.

K: Hol találom a MindQuestet?
V:
Budapesten, a VII. kerület szívében a Klauzál u. 19. szám alatt, a Füge Udvar emeletén. Ha a kaput zárva találjátok nyomjátok meg a „MindQuest” feliratú kapucsengőt.

K: Lehet-e gyerekekkel játszani a szabadulószobákban? Milyen korosztálynak ajánlott a játék?

V: Igen! Természetesen egy korosztályt sem tiltunk ki a mókából! Foglalásnál azonban mindenképp vedd figyelembe gyermeked korát és érettségét: látja már az egyszerűbb logikai megoldásokat, összefüggéseket? Képes figyelmét egy célra irányítani egy órán keresztül anékül, hogy unatkozni kezdene? Amennyiben igen, garantáltan jól fogja érezni magát nálunk! Szabadulószoba repertoárunkban találsz olyan játékokat, melyeket „Gyermekbarát” címkével láttunk el, ezeket a kijutós játékokat ajánljuk a kisgyermekekkel játszó csapatoknak.

14 évnél fiatalabb csapattagok mellé szülő vagy nagykorú felügyelete kötelező.

K: Szükséges bármi extra felszerelés vagy öltözék a játékhoz?
V:
Nem, semmiféle külső eszközre vagy szokásostól eltérő öltözetre nem lesz szükségetek a szabadulószoba teljesítése során.

K: Szabadulószoba idegen nyelven?
V:
Igen! Természetesen minden szabadulószobánk játszható angol nyelven is. Amennyiben szeretnétek angol nyelvű játékvezetést kérni, nincs más dolgotok, mint a foglalásnál bejelölni az „Angol nyelvű játékvezetést kérek” rubrikát.

Ha van olyan kérdésetek, amely megválaszolatlan maradt, lépjetek velünk kapcsolatba és szívesen megválaszoljuk! 

Facebook Instagram Tripadvisor