Kijutós játékok Budapesten

Fővárosunk az elmúlt években a kijutós játékok paradicsoma lett, sorra nyílnak a különböző témákra felépített szabadulószobák. Ezek közös jellemzője, hogy amint bezárul a hátunk mögött az ajtó, már csak mi vagyunk és a feladat – és általában 60 perc, ami alatt ezeket meg kell oldani. A megoldáshoz csapatmunka kell – intenzív kommunikáció, jó logikai készség és az apróságokat is észrevevő detektívszem.

S mik ezek a feladatok? A MindQuest Klauzál utcai helyszínén 5 játék közül választhatsz.

A POKOLGÉP

A hidegháború után nem minden titok került napvilágra! Egy katonai vezető irodája sok-sok rejtéllyel szolgálhat. Az idő szorít, hisz egy pusztító pokolgép ketyeg mellettetek! Vajon sikerül időben megtalálni és hatástalanítani? Csak rajtatok múlik!

A GYÉMÁNTRABLÁS

A világ legnagyobb gyémántja érkezett a városba, ám mielőtt a publikum is megcsodálhatná, egy bank tökéletesen őrzött páncéltermébe került megőrzésre. Egy órátok van kicselezni a biztonsági rendszert és megkaparintani a drágakövet, mielőtt az őrség rátok talál!

A MÁTRIX FOGLYAI

A valóság nem mindig az, aminek gondolnád! Jussatok be San Francisco sikátoraiból a Mátrix digitális világába, mielőtt a gépek végleg elhatalmasodnak az emberiségen! Ha leleményesek és gyorsak vagytok, talán sikerülhet megakadályozni a végső leigázást és elpusztítani a gonosz programkódot! És mindehhez még informatikusnak sem kell lennetek!

Nōo’zaca öröksége

Dél-Amerika dzsungeleiben felfedező tudósok egy csapata rátalált egy legendára, mely egy ősi isten által teremtett fenevadról szólt, akit Noo’zacának hívtak. Noo’zaca létezésének egyetlen célja volt, hogy pusztulást hozzon az emberi fajra, ezért a többi isten megölte őt és maradványait egy varázslatokkal őrzött szentélybe rejtették, nehogy ismét életre kelhessen.

P.O.R.T.A.L.

Mindenki eltűnt. A bázis kihalt, az egész személyzet minden nyom nélkül felszívódott. A párhuzamos dimenzió kutatóbázis némán kong az ürességtől…csak néhány jegyzet és meghibásodott gép maradt hátra, hogy elmeséljék a történteket. Egy másik dimenzióban ragadtatok bajtársaitokkal, akik nem voltak a bázison, amikor valami rosszul sült el…

Foglalj most!

Miért élmény a kijutós játék?

Hozzánk néha jönnek olyanok is, akik „szkeptikusak”, nehezen tudják elképzelni, hogy ez a játék igazi élmény lehet számukra. Minden esetben azt látjuk, hogy 5 perc elteltével ők is csillogó szemmel kutatják a következő lépést a játékban. Miért? Mert valódi szellemi kihívást ad a játék, olyan, mint egy jó mozifilmet nézni – miközben mi vagyunk a főszereplők. A feladat adott, már csak meg kell oldani!

Miért gyere hozzánk?

A MindQuest kijutós játékai sok éve fejlődnek. Mindig hozzáadtunk egy kicsit, betettünk egy-egy új feladványt, s ha túl könnyű volt, csavartunk rajta egyet. A saját játéktervező csapatunk több kijutós játékot tervezett külföldön is, s az ott tapasztaltakat is felhasználtuk az itthoni szobáinkban. Minden játékunk nehéz, sokszor éppen csak elég a 60 perc rá. Érdemes kipróbálnod a számodra legszimpatikusabbat!

Válassz egy kijutós játékot és foglalj most!

Kattints az egyik játékra feljebb, s a játék oldalán keress egy szabad időpontot!

Garantáljuk, hogy jól fogod magad érezni! Hogyhogy?

Akik először járnak nálunk, általában visszajönnek, hogy egy újabb rejtvényt fejthessenek meg. Sok százan jártak már nálunk, nézd meg, hogy ők mit gondolnak a játékról!

Válassz kijutós játékot és foglald le az időpontot most!

Rólunk mondták

 • A Mind Quest további érdemeit meglehetősen nehéz spoilermentesen taglalni, és mivel ajánlani szeretnénk a helyet, nem érdektelenné tenni, mindössze annyit említünk, hogy üdítően ötletesek a feladatok, több és nagyobb meglepetés várt benn. – velvet.hu

  A feladatokhoz másféle gondolkodásmód kell
 • Egyszerűen nem tudtunk erre mást adni, csak maximális pontot. A környezet, a hangulat, a feladatok, egyszerűen minden végig magában tartott, és nem eresztett. Folyamatosan éreztük azt a jól eső bizsergést, azt az izgalmat
  – esc-apes.blog.hu

  Aki teheti, látogasson el hozzájuk mindenképpen!
 • …aki csapatot szeretne építeni, vagy csak a haverokkal jót röhögni, illetve hiányzik neki a ParaPark világa, az nyugodt szívvel fizessen be a MindQuestbe.
  Igazi minőségi szórakozás.
  Jobb, mint egy mozi….-player.hu

  A kalandjátékok újabb képviselője magas minőséget nyújt
 • Izgalmas volt és jópofa. 4 embernek tökéletes élmény. Az egyes megfejtések örömet okoztak a csapatoknak. Szuper volt, eddig nem voltam oda a szabadulós játékokért, de ez nagyon bejött. A rejtett falfestményes cucc tuti volt! -Győri Attila, Mentes Edit, Kozma Eszter, Bánáti Zsolt