blog

Itt olvashatod legfrissebb híreket a MindQuest újdonságairól és a és a legérdekesebb tartalmakat a szabadulószobák világáról.

Melyik a legjobb szabaduló szoba Budapesten a MindQuest-nél?

  – Ha már adott egy csapat, de valamiért még nem elég erős az összetartás – Ha ugyan együtt dolgoznak, de a munkahelyen kívül nem ismerik egymást a munkatársak – Ha még sosem játszottak együtt úgy, hogy tétje is van a dolognak – Ha új kreatív ötletekre, felfrissítésre, új megközelítésre van szükség – Ha fontos, hogy megszűnjenek vagy ki se alakuljanak a konfliktusok

… Köztudott tény, hogy akár az egész vállalkozást is tönkre teheti, ha nem elég hatékonyan dolgoznak a kollégák, pletykálkodnak, vagy kiégnek. Ráadásul ezek a folyamatok egymással összefüggnek. Csapatépítő programok Budapesten A csapatépítő programok egy éltre szóló élménnyel kovácsolják össze a csapatot A kisebb csapattól, az öt különálló öt fős csoportokig mindenben tudunk segíteni. Az adott helyszínre is kivonulunk és levezetjük az egész programot. Legyen szó például marketing eseményről, vagy vállalati csoportépítésről.  

  1. Egyedi csapatépítő programok az állandó helyszínünkön
A világ számos pontján több tucatnyi különböző témájú szobánk működik sikerrel. A belvárosban öt különböző programot kínálunk, melyeken legfeljebb 5 fős csapatok vehetnek részt (25 fő). Több turnusban többen is tudják képviseltetni magukat és a romkocsma hangulatot idéző Füge Udvarban be tudják egymást várni a résztvevők, ahol tudnak biliárdozni, csocsózni, pingpongozni.  
  1. Kreatív csapatépítő játékok kitelepüléssel
Ha szeretnéd, hogy igazi élményt jelentő játékot szervezzünk le Nálatok, akkor erre is van lehetőség. A teljes koncepciót kidolgozzuk, hiszen a MindQuest csapata hosszú évek óta készít csapatépítő tréningeket külső helyszínen. A cég arculatába, célkitűzésével azonos, kreatív játékokat is előszeretettel leszervezünk. Kreatív, kivitelezői csapatunk a megkapott briefing alapján összeülve ötletel és konkrét költségvetést készít el és komplexen levezeti a programot. Keresd Gergőt, aki mindenben a segítségedre lesz.  
  1. Átütő közönségélmény promóciós rendezvényeken
A promóció fordítva is elsülhet, ha nem elég alapossággal lett előkészítve és így kiérződhet belőle a „túlerőltetett marketing hatása”. Ha fontos, hogy a márkádhoz maradandó pozitív élményt kössenek az emberek és mindezt megosszák az ismerősökkel, barátokkal, akkor válassz minket. A szabaduló szobánkban, a logikai feladatokat úgy alakítjuk ki, hogy teljes mértékben összhangban legyen a kampányotokkal. El tudsz képzelni ennél kreatívabb brand építést? Ráadásul az adott helyszínen is le tudjuk vezényelni a játékot. Az egyszerűtől a bonyolult megoldásokig bármit megoldunk, több éves szakmai tapasztalatunk segítségével. Ha ügynökségnek dolgozol, vagy márkamenedzser, kampánymenedzser vagy, akkor az általad elküldött brief alapján igazi kreatív, egyedi csapatépítő programok elkészítését levezényeljük, mely teljes mértékben passzol a célcsoportodnak.  
Facebook Instagram Tripadvisor