blog

Itt olvashatod legfrissebb híreket a MindQuest újdonságairól és a és a legérdekesebb tartalmakat a szabadulószobák világáról.

Különleges szabadulós játék Budapesten

 

  • Játék, szórakozás és csapat összetartást erősítő programok
  • Főleg akkor, ha adott egy csapat, de az összetartásra ráfér egy kis erősítés
  • Esetleg, ha szükség van egy kis felfrissülésre
  • Nem is gondolnád mennyire összehozza a csapatot, ha tétje van a játéknak és közös a felelősség
  • Így garantáltan megszűnnek vagy nem is szökkennek szárba a konfliktusok

Szabadulós játékok Budapesten

A szabadulós játék Budapesten olyan élménybe csomagolt program, amely biztosan erősíti a csapat összetartó erejét!

Kisebb csapat is képviseltetni tudja magát a programon, de akár öt különálló öt fős csoportot is szeretettel fogadunk. De, ha kell az adott helyszínre is kivonulunk és levezetjük az egész programot, így a megszokott környezetben is garantálni tudjuk a hatékony csapatépítést.

Ha valódi élményre és hasznos szórakozásra vágytok
A szórakoztatás a mániánk és a világ számos helyén sok-sok különböző témájú szobát működtetünk erre a célra, nagyon jó visszajelzésekkel. A szabadulós játék Budapesten is elérhető. A belvárosban öt különböző programot kínálunk, ahol maximálisan 5 fős csapatok vehetnek részt (25 fő). Ha többen vagytok, akkor több turnusban is tudunk Titeket fogadni. Ez sem akadály. Az igazi romkocsma hangulatot idéző Füge Udvarban biztosan jól fogjátok Magatokat érezni, amíg bevárjátok egymást és addig is lehet pingpongozni, biliárdozni, csocsózni. Szóval a szórakozás és jókedv végig garantált.


Mi történik a szabadulószobákban?

Budapesti szobáinkban a szabadulós játék mindig egy téma köré szerveződik.

Többféle játék, illetve program közül tudtok választani és 60 percig tart a játék minden esetben.

A P.O.R.T.A.L. program lényege, hogy egy másik dimenzióba kerültök és egy félig romokban lévő gép és jegyzetek alapján kell megfejtenetek a helyzetet és kitalálnotok a megoldást.

A pokolgép program pedig a hidegháború utáni időkbe kalauzol el Titeket, ahol egy katonai vezető irodájában lesz egy bomba, amit hatástalanítani kell.
A gyémántrablás program lényege, hogy a világ legnagyobb gyémántját kell valahogy megszerezni a bank széfjéből.

A mátrix foglyai programban pedig meg kell fejtenetek, hogy mi a valóság és mi nem az. Izgalmas módon San Francisco sikátoraiból kell a Mátrix digitális világába bejutnotok. De vigyázzatok, mert a gépek hamar átveszik az uralmat az emberiség felett.

A Noozaca öröksége program lényege, hogy Dél-Amerika dzsungeleiben vagytok, ahol a tudósok egy különleges fenevadról gyűjtöttek össze infót. Őt hívják Noozacának és az emberi fajt akarja likvidálni, így sietnetek kell a megoldással.

 

Gyertek el hozzánk és éljétek át a küldetéseinket! Kezeskedünk a tartalmas és izgalmas kikapcsolódásról!

Facebook Instagram Tripadvisor