Menekülő szoba, avagy a játékok pozitív hatása

A stressz kezelése különleges módon

A mai stresszes világban szükségünk van arra, hogy valamilyen formában kezelni tudjuk ezeket a negatív hatásokat. Tévedés azt hinni, hogy a stressz elkerülhető. Azonban megtanulhatjuk kezelni, és vannak egyéb különleges megoldások is a levezetésére. A meditáció, pszichológiai segítség és a sport mellett egy különleges megoldást mutatunk be Neked, ami nem más, mint a menekülő szoba adta pozitív élmény. Létezik ugyanis pozitív (eu) és negatív (di) stressz. Mikor közösen kell megoldanotok egy problémát a társaiddal együtt, de tudod, hogy ez játék, az pozitív stressznek számít, ami hatalmas katarzissal jár mikor sikerül győztesként kikerülnötök a játékból.
Menekülő szoba Budapesten

Az együtt átélt pozitív élmények erősítik a csoport összetartó erejét

A mi küldetésünk az, hogy különféle játékok és rendezvények segítségével összekovácsoljuk a csoportok összetartó erejét. Ezáltal segítsünk abban is, hogy ki tudjátok engedni a gőzt. Válasszátok a menekülő szoba adta élményeket, de ezen kívül más lehetőségek is elérhetőek a programkínálatunkban.

Mindenki szeret játszani

Megfigyelhető, hogy a játék öröme egy életen át elkísér minket és itt természetesen nemcsak a menekülő szoba adta játékra gondolunk, hanem minegy egyéb játékformára. Játszani ugyanis mindenki szeret és ez így természetes.

A menekülő szoba egy maradandó pozitív élménnyel ajándékoz meg Titeket

Sokan állítják, hogy egy igazi, pozitív maradandó élmény részt venni egy ilyen játékon. A menekülő szoba programban együtt, közösen kiválaszthatjátok azt a szituációt, ami a legizgalmasabb számotokra. Maximálisan 5 fős csapatok tudnak párhuzamosan egy szobában játszani. Ha többen jönnétek, akkor „fáziskéséssel” is tudtok kezdeni és a Füge Udvarban lévő romkocsmában be tudjátok egymást várni, ahol lehet biliárdozni, csocsózni, pingpongozni. A játék 60 percig tart és 5 féle program közül választhattok.

Válasszatok az 5 különféle program közül

A pokolgép program arról szól, hogy a hidegháború után hogyan tudtok egy katonai vezető irodájában lévő bombát hatástalanítani.

A P.O.R.T.A.L. programban pedig egy másik dimenzióba találjátok magatokat és egy romos gép és hiányos jegyzet alapján kell meglelnetek a megoldást.

A gyémántrablás szintén nagyon izgalmas, ahol egy hatalmas gyémántot kell a bank széfjéből elrabolnotok.

A mátrix foglyai program egy kicsit misztikus színezetű, ahol ki kell találnotok, hogy mi valóság és mi nem az. Fontos, hogy a gépek ne vehessék át az uralmat az emberiség felett.

A Noo’zaca öröksége történet lényege, hogy Dél-Amerika dzsungeleiben a tudósok egy különleges fenevadról gyűjtöttek össze infót, akit ezzel a furcsa névvel illetnek. Ő az emberi fajt akarja eltörölni a Föld színéről, így gyorsan kell cselekednetek.

Budapesti belvárosi helyszínünkön várunk Titeket sok szeretettel és keressetek minket bátran, ha bármi kérdésetek van a programok kapcsán!