Rólunk írták

player

MindQuest – Pokolgépet hatástalanítottunk a Wesselényi utcában

Imáink meghallgatásra találtak, május 15-én indult a MindQuest, egy jó kis régi vágású szabadulós játék, ahol egy óránk van megoldani a ránk háruló feladatokat: hatástalanítani egy bombát, illetve ellopni a világ legnagyobb gyémántját. A vállalkozás két olyan pályával indít, ami hozza a tőle elvárható színvonalat: a 2-5 fő közötti csapatok izzadni fognak, nem is kicsit…
www.player.hu

Tovább >>

neon

MindQuest – Pokolgépet iktattunk ki Budapest belvárosában!

Ki ne ábrándozna néha arról, hogy a rongyosra koptatott online játékok helyett milyen jó lenne néha beugrani Bruce Willis, Jean-Claude van Damme vagy éppen Sylvester Stallone helyére, amikor éppen IRL mentik meg a világot?
www.neon.hu

Tovább >>

origo

Aki nem siet, felrobban

Öt ember egy óra leforgása alatt töviről hegyire átkutat egy szobát. Kiforgat minden fiókot és hatalmas felfordulást hagy maga után. Nincs idejük pepecselni, az óra ketyeg, hatvan percük van arra, hogy megtalálják és hatástalanítsanak egy bombát, és ha ez nem sikerül, minden odavész.
www.origo.hu

Tovább >>

velvet

Mind Quest

A Mind Quest érdemeit meglehetősen nehéz spoilermentesen taglalni, és mivel ajánlani szeretnénk a helyet, nem érdektelenné tenni, mindössze annyit említünk, hogy üdítően ötletesek a feladatok, több és nagyobb meglepetés várt benn minket az egy óra alatt, mint gondoltuk volna.
www.velvet.hu

Tovább >>

journality

MindQuest – Lopd el a gyémántot!

Amikor beléptünk nem tudtuk mire számítsunk. Az eligazításnál kaptunk egy-két instrukciót, amit akkor nem, de a játék közben használni tudtunk. A pincehelységben a világ legdrágább gyémántja van elrejtve és a kihívás, hogy el tudjuk e rabolni, miközben a 60 perc folyamatosan fogy. A játék ötletes és izgalmakkal teli, váratlan feladvánnyal és folyamatos láncbakötéssel, mert minden mindennel kapcsolatba hozható.
www.journality.hu

Mindquest-Legacy-of-NooZaca-2

Mindquest – Legacy of Noo’Zaca [Review]

Legacy of Noo’Zaca was one of the prettiest and most professionally built games that we encountered in Budapest. It was a fun adventure with entertaining puzzles and good surprises.
As experienced players, we truly enjoyed the details in the set and the fantastic puzzle integration. We wished that it had lasted a little bit longer and given better feedback when we unlocked something…..
Next >>