blog

Itt olvashatod legfrissebb híreket a MindQuest újdonságairól és a és a legérdekesebb tartalmakat a szabadulószobák világáról.

Szabaduló szoba Budapesten a MindQuest-nél, már gyerekeknek is!

Sok felnőtt éli át azokat a pillanatokat, amikor csemetéik szenzációsan elszólják magukat, hiszen a gyerekek és az érettebb korosztályba tartozók felfogása másként működik. Többnyire ennek oka az élettapasztalat eltérő mennyisége, viszont sok esetben a gyerkőcök tudnak csak olyan frappáns megoldásokat adni egyes feladatokra, melyek egy felnőttnek szinte soha nem jutnának eszébe.

Szabaduló szoba gyerekeknek

Ezért is gondoltuk, hogy bevezetjük az olyan szabaduló szobákat Budapesten, ahova kifejezetten gyerekeket várunk. 10 éves kortól – legalább egy nagykorúval – lehet kipróbálni a szobákat, így egyaránt jöhetnek kisebb-nagyobb csoportok, osztályok, baráti körök és természetesen családok is, hogy megmérettessék szürkeállományukat a MindQuest kijutós szobáiban.

Miért jó a gyerekeknek a szabaduló szoba?

 • A gyerekek szeretnek felfedezni
  • Az emberiséget évezredek óta az ismeretlen utáni sóvárgás hajtotta mindig is, így nem meglepő, ha a lurkókban ez a kíváncsiság ösztönösen is megjelenik. Mivel a MindQuest-nél egy szabaduló szobában Budapesten a gyerekeknek szinte minden új, így alig bírnak magukkal, annyi sok felfedezni való van, melyek megismerésére csak egy óra áll rendelkezésükre.
 • Segíti a fejlődést
  • A szabaduló szobákban Budapesten a gyerekeket játékos feladatok segítségével sarkalljuk a logikus, előrelátó és kreatív gondolkodásra.
  • Ennek során bővül szókincsük is, javulnak a kommunikációs készségeik, illetve könnyebben fogják magukat kifejezni a mindennapokban is. Mindezt úgy tehetik meg, hogy közben játékos feladatokat oldanak meg, s megtanulják használni erősségeiket is.

Mit kell vinni a szabaduló szobába?

 • Semmilyen tárgyat, cipőt vagy ruhát
  • A MindQuest-nél a szabaduló szobák Budapesten a gyerekek – és a felnőttek – számára is egyaránt biztosítja azokat az eszközöket, melyekkel meg lehet oldani a játékos feladatokat, így nem kell semmilyen extra felszerelést hozni.
 • Képességekre viszont nagy szükség lesz
  • A játékhoz főképp rengeteg agymunka kell, így például kifejezetten előnyös, ha a csapat jól tud kommunikálni és logikusan előre gondolkodni, megfelelő kreativitással és térlátással rendelkezik, illetve van benne egy egészséges kíváncsiság és felfedezni vágyás.

Élmény mindenkinek

Mindegy, hogy egy születésnapot töltünk a családdal, egy osztálykirándulást az iskolatársakkal, egy szakkörös kirándulást a gyerekekkel, vagy egy kitűnő bizonyítványt ünneplünk meg, a MindQuest szabaduló szobái Budapesten a gyerekeknek és kísérőiknek is kellemes élmény lesz, melyre szívesen fog mindenki visszaemlékezni.

Facebook Instagram Tripadvisor