blog

Itt olvashatod legfrissebb híreket a MindQuest újdonságairól és a és a legérdekesebb tartalmakat a szabadulószobák világáról.

Szabaduló szobák Budapesten a MindQuest-nél

Mi a szabaduló játék?

A szabaduló játék egy olyan logikai, ügyességi, kooperációs, kommunikációs és felfedezős játék, mely során a játékosoknak megadott témák, szempontok és feladatok alapján kell kijutniuk egy úgynevezett szabaduló szobából úgy, hogy csak magukra és képességeikre hagyatkozhatnak.

 

Általában minimum 2 és maximum 5-6 fő lehet egy csapatban, illetve egy óra áll rendelkezésére a csoportnak arra, hogy kijusson a teremből.

A legtöbb esetben, ahogy nálunk is a MindQuest-nél, minden szabaduló szoba Budapesten rendelkezik kamerákkal is, melyek nem készítenek felvételt, mert ezek arra az esetre vannak, ha nem sikerül saját kútfőből megoldania a társaság tagjainak a rájuk kiszabott játékos logikai fejtörőket. Így ebben az esetben segítünk rávezetni a csapatot a megoldásra szöveg vagy kép formájában.

Budapesti szabadulószoba?

Hogy zajlik a szabaduló játék?

Előzetes időpontfoglalás és a játék témájának kiválasztása után a játékosokat a helyszínen csoportokra bontjuk, hogy a lehető legjobb élményt tudják nyújtani a feladatok. Ezután a csapatok bemennek a szabaduló szobába, ahol egy óra áll rendelkezésükre, hogy a témának megfelelően, különféle feladatok megoldásán keresztül tudjanak kijutni a szobából.

Milyen témájú szabaduló szobák közül lehet választani?

A legtöbb MindQuest-nél található szabaduló szoba Budapesten 5 féle típusú küldetésre alkalmas, de egyedi igény esetén ki tudunk menni helyszínre is, s ott felállítani – például céges csapatépítő tréningnek megfelelően – a termeket.

P.O.R.T.A.L.

  • Mindegy, hogy ez a szabaduló szoba Budapesten van, de az itt létrehozott küldetés alatt biztosan nem evilági ötletek szükségesek a kijutáshoz, hiszen itt egy másik dimenzióból kell visszajutni a játékban szereplő helyszínre.

 

Foglalj időpontot most!

 


A Pokolgép

  • Ebben a teremben a hidegháborús időszakot idézzük fel, ahonnan úgy lehet kijutni, ha nemcsak megtalálja a csapat az elrejtett bombát, de hatástalanítja is azt.

 

Foglalj időpontot most!

 


A Mátrix Foglyai

  • Az embereket a föld alatti Mátrix névre keresztelt mesterséges intelligencia irányítja ebben a szobában, ám a csoport kezében van a nagy lehetőség a változásra, hiszen kezében van a vírust, mellyel véglegesen meg lehet szabadulni a gépek hatalmától.

 

Foglalj időpontot most!

 


A Gyémántrablás

  • Ez a szabaduló szoba Budapesten első hallásra könnyűnek tűnik, viszont olyan kreatívan és okosan kell megtervezni a rablást, hogy senki se bukjon le a művelet során.

 

Foglalj időpontot most!

 


Nöo’Zaca Öröksége

  • A dzsungel mélyén elrejtett “Kristály Koponyát” kell megtalálnia ebben a teremben a játékosoknak, mellyel ha sikerül kijutniuk, megmentik az emberiséget a pusztulástól.

 

Foglalj időpontot most!

 

Facebook Instagram Tripadvisor