Szabadulós játék gyerekeknek

Valódi kaland kicsiknek és nagyoknak egyaránt, Budapest belvárosában a MindQuest. Akció, kaland, kihívás, valós könyezetben és időben. A rajzfilmekből és az igazi klasszikus kaland- és akciófilmekből ismert – ám mégis egyedi – formában kínálunk felhőtlen szórakozást nem csak a felnőtt korosztálynak, de a gyerkőcöknek is.
A mára klasszikusnak mondható szabadulószoba műfaja rendkívüli élményt kínál akár 10 éves kortól*.

Szülinapok, osztálykirándulások, nyári táboroztatás alkalmával, távoli rokonok látogatásakor a közös élmény és az együtt átélt izgalmak kovácsolják össze a csapatot az egy órás színtiszta izgalom segítségével a MindQuest-ben.

 

Jelenleg 5 különböző tematikus játékunkból tudjátok kiválasztani a legszimpatikusabbat, a gyerekek érdeklődési körének megfelelően.
Osztálykirándulás alkalmával, akár 25-en játszattok különböző játéktereinkben.

Akár közösségi, akár családi program, ami után kutatsz, a megfelelő helyen jársz. Lebilincselő akció- és játékélmény, csavaros (ám közel sem megoldhatatlan) logikai feladatok, melyek a szürkeállományod megmozgatására késztetnek.
Gondoltad volna, hogy 3 szobánkban is 13-tól 18 éves korig álló gyerekek alkották a rekordtartó csapatokat?

A fiatal elme és kreativitás gyakran megdöbbentő dolgokra képes! Gyertek el és éljétek át a MindQuest élményt, korosztálytól függetlenül!

Szabadulós szoba gyerekeknek?

Foglalj most! Válaszd ki az alábbi küldetésünk valamelyikét.

A POKOLGÉP

A hidegháború után nem minden titok került napvilágra! Egy katonai vezető irodája sok-sok rejtéllyel szolgálhat. Az idő szorít, hisz egy pusztító pokolgép ketyeg mellettetek! Vajon sikerül időben megtalálni és hatástalanítani? Csak rajtatok múlik!

A GYÉMÁNTRABLÁS

A világ legnagyobb gyémántja érkezett a városba, ám mielőtt a publikum is megcsodálhatná, egy bank tökéletesen őrzött páncéltermébe került megőrzésre. Egy órátok van kicselezni a biztonsági rendszert és megkaparintani a drágakövet, mielőtt az őrség rátok talál!

A MÁTRIX FOGLYAI

A valóság nem mindig az, aminek gondolnád! Jussatok be San Francisco sikátoraiból a Mátrix digitális világába, mielőtt a gépek végleg elhatalmasodnak az emberiségen! Ha leleményesek és gyorsak vagytok, talán sikerülhet megakadályozni a végső leigázást és elpusztítani a gonosz programkódot! És mindehhez még informatikusnak sem kell lennetek!

Nōo’zaca öröksége

Dél-Amerika dzsungeleiben felfedező tudósok egy csapata rátalált egy legendára, mely egy ősi isten által teremtett fenevadról szólt, akit Noo’zacának hívtak. Noo’zaca létezésének egyetlen célja volt, hogy pusztulást hozzon az emberi fajra, ezért a többi isten megölte őt és maradványait egy varázslatokkal őrzött szentélybe rejtették, nehogy ismét életre kelhessen.

*14 éves kor alatt legalább egy nagykorú kísérő szükséges.