blog

Itt olvashatod legfrissebb híreket a MindQuest újdonságairól és a és a legérdekesebb tartalmakat a szabadulószobák világáról.

Te milyen emlékekkel gazdagítod gyerekeid életét?

Sok friss szülő hajlamos elfelejteni azt, hogy amíg ők gyerekek voltak, addig a szüleik élete határozta meg főként a mostani emlékeiket és a különféle élményeiket. Most viszont rajtuk a sor, és a szürke hétköznapokat illik azért időnként feldobni valamivel, hogy legyen valami különbség az idei és a tavalyi év között. Nem olyan jó, ha kezdenek összefolyni az évek.. Vagy épp kifolyni a kezünk közül.

Gyerekek távcsővel néznek a távolba

Mindenkinek van legalább egy születésnapi emléke, egy karácsony, egy szereplés, egy fantasztikus este, melyre szívesen vagy épp hogy kevésbé boldogan emlékszik vissza. Ezt felnőttkorban főként magunknak köszönhetjük, de gyerekként az élményeink többségét inkább a szüleinknek.

Hozd el csemetéidet hozzánk, a MindQuest szabaduló szobáiba, hogy megtanuljanak egy eszméletlenül lebilincselő játék során egy dologra fókuszálni, elmondani a megfigyeléseiket, észrev egyék az összefüggéseket, megtalálják a kivételeket, hogy végül megnyerjék a játékot.

Az egyik legjobb szabadulószoba gyerekeknek a MindQuest-nél a Nöo’Zaca Öröksége terem, mert itt egy “Kristály Koponyát” kell megtalálni egy hatalmas dzsungel mélyén. Kicsit hasonló ez ahhoz, amit az Indiana Jones filmekben láthattunk, így ez a kincskeresősdi szinte mindegyik gyerek kedvence, mert ez a játék elárasztja őket azzal a klasszikus kincskeresési lázzal.

A legtöbb iskolán kívüli óra tanóra valamilyen szinten, így ha nem akarod még jobban leterhelni gyerkőceidet csak azért, hogy a 4,9-es átlag jövőre 5-ös legyen, próbáld ki velük a MindQuest szabaduló termeit.

Itt is tudnak rengeteg mindent tanulni, de nem abban a megszokott komor és gyakran rideg hangulatban, ami néha egyes tanárok alatt van a termekben. Nálunk játékosan tanulják meg még a legapróbbak is a tiszta és egyértelmű kommunikáció fontosságát.

A körülöttük lévő fantáziavilágban lévő összefüggések és eltérések felismerésének képessége pedig egyszerűen átültethető a hétköznapi szituációk és feladatok megoldásában, hogy ne csak a megszokott módon közelítsenek meg egy problémát, hanem járják körbe olyan oldalakról is, amivel nem valami gyakran találkoznak az iskolában.

A szabadulószoba gyerekeknek tehát egy óra a fantázia világában Budapest belvárosának egy félreeső csendes kis zugában, egy teremben a MindQuest-nél. Mi a cél? “Kijutni” a szobából úgy, hogy a benne található néhány tárgy segítségével megoldjon a csapat egy sorozat rejtvényt, hogy időben megtalálja a kiutat a szobából.

Ajándékozz élményt csemetéidnek, hozd el őket szabadulószobáinkba, melyeket kifejezetten gyerekeknek terveztünk.

Facebook Instagram Tripadvisor