blog

Itt olvashatod legfrissebb híreket a MindQuest újdonságairól és a és a legérdekesebb tartalmakat a szabadulószobák világáról.

A vállalati csapatépítés Budapesten nem lehet unalmas

Kis országunk legnagyobb városa nem egy kalandot tartogat azoknak, akik egy vállalati csapatépítést Budapesten szeretnének tartani, hiszen tele van a főváros számtalan lehetőséggel, melyek közt a MindQuest szabadulós játékai kuriózumnak számítanak.

MindQuest csapatépítés borítókép

 

Ne haszontalannal rabold a dolgozók idejét!
A dolgozók részéről gyakran időpocsékolásnak és a szabadidejük rablásának tartott vállalati események helyett érdemes lehetne kipróbálnia cégednek a MindQuest szabadulószobáit.

Miért?
Mert itt olyan furfangos feladatokat kell egy maximum 5 fős csapatnak megoldania, melyeket csak együttműködve, egymás előnyös tulajdonságait kihasználva tudnak csak megfejteni.

Felnőtteket vinni játszani?!
Mielőtt azt hinnéd, hogy ez csak gyerekeknek való játék, s a felnőttek nem tudnák annyira élvezni, a valóság és az eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy rengeteg felnőttnek esik jól egy órára teljesen elvonulni a világ bajai elől, s élvezni a fantázia adta szabadságot.

Persze, a fantázia segítségével!
Mivel felnőttekről beszélünk – természetesen lehetőség van gyerekek számára is kipróbálni a játékot -, az első az, hogy ki kell őket zökkenteni a munkából, a háztartásból, a gyereknevelésből, hogy egy dologra fókuszáljanak a fantázia segítségével.

Fókuszálj közösen!
A feladatok során az együttműködés, a kreativitás, a logikus, racionális és előre való gondolkodás mind szükséges ahhoz, hogy eredményesen szerepeljen a csapat a mezőnyben, magyarul ki tudjon jutni a szobából úgy, hogy sikeresen megoldja a feladványt.

Hogy mi?
Kicsit hasonló a szabadulós a játék a szerepjátékkal, többek között annyi különbséggel, hogy itt adott egy fizikai helyszín és található benne néhány tárgy a feladatok megoldásához. A legtöbb dolog itt is a fantáziában történik, hiszen egy dimenziós kaput még sajnos nem tudtunk rendelni sehonnan sem, pedig lehet, hogy jó móka lenne..

Így egy terembe vagy szobába van egy csapat bezárva egy órán át, s egy előre kiválasztott téma alapján kell megoldani az adott feladványt a szobában található különböző tárgyak, a logika, a kreativitás, a fantázia és egymás előnyös tulajdonságai segítségével.

A csapatépítés Budapesten, a MindQuest szabaduló játékaival segíti így a:

  • Kikapcsolódást a valóság szürke mókuskerekéből
  • Logikus, gyors és racionális gondolkodást
  • Gördülékeny és kifejező kommunikációt
  • Együttműködést
  • Problémamegoldást

Emiatt nagy mértékben hozzájárul a csapatépítés folyamatához, hiszen így rengeteg féle szituációban ismerik meg a játékosok egymás különféle tulajdonságait

Facebook Instagram Tripadvisor